VIETÄ VAUHDIKKAAT JUHLAT VIRTUAL PLANETISSA!

Synttäreillä koko alue on varattu juhlaväelle

Virtual Planet -synttäreillä sukelletaan simulaattoripelien ihmeelliseen maailmaan ja nautitaan juhlapöydän herkuista oman väen kesken. Synttäreillä koko 3D-simulaattorihalli on varattu vain teidän käyttöönne, eikä alueella ole muita asiakkaita. Juhlaväkeä auttaa ja neuvoo koko tilaisuuden ajan asiantunteva henkilökuntamme. Virtual Planet -synttäreillä kaikki juhlijat pääsevät kokemaan toinen toistaan upeampia virtuaaliseikkailuita.

Unohtumattomia elämyksiä

Synttäreillä juhlaväki pääse muun muassa kokemaan simulaattoreissa miltä tuntuu istua superauton rattiin kilparadalla ja kisailla 3D-areenalla virtuaalisten vastustajien kanssa. Juhlien keskipisteenä on upea 9D-vuoristoratasimulaattori, joka kyydittää kuusi juhlijaa kerrallaan maailman upeimpiin vuoristoratoihin.

Luvassa on elämyksiä jotka muistetaan ja joista puhutaan varmasti pitkään.

Herkut kruunaavat juhlat

Virtual Planet synttäreillä sinulla on mahdollisuus päästää itsesi helpolla ja tilata tarjoilut meiltä. Herkkukattauksemme sisältää sipsiä, karkkia ja limua katettuna noin kymmenelle hengelle. Kattauksiin sisältyy aina myös loppusiivous, eikä sitä tarvitse erikseen tilata. 

Halutessanne voitte järjestää juhlat myös itse ja tuoda haluamanne tarjoilut mukananne. huomaattehan, että omatoimisynttäreihin ei sisälly tarjoiluastioita eikä loppusiivousta.  

synttari_etusivu_pikukuva

Hinnasto

  • Synttärit 1h 159 € (Sisältää koko alueen yksityiskäyttöön, juhlatilan, kaikkien laitteiden vapaan käytön ja ohjaajan joka auttaa laitteiden käytössä koko tilaisuuden ajan)
  • Synttärit 1,5h 199 € (Sisältää koko alueen yksityiskäyttöön, juhlatilan, kaikkien laitteiden vapaan käytön ja ohjaajan joka auttaa laitteiden käytössä koko tilaisuuden ajan)
  • Tarjoilut alkaen 19,90 € (Sisältää sipsiä, karkkia, limsaa ja vettä valmiiksi katettuna. Myös loppusiivous kuuluu tarjoiluiden hintaan.) 
  • Loppusiivous omatoimisynttäreille 40 € (Mikäli tuot omat tarjoilut, on tila siivottava itse tai tilattava loppusiivous meiltä)

Varauksen tekeminen

Aloita varauksen tekeminen täyttämällä alla oleva varauslomake. Olemme sinuun yhteydessä kun olemme käsitelleet varauksesi.