VIRTUAL PLANET - 3D-SEIKKAILUITA KAIKILLE!

Mikä on Virtual Planet?

Virtual Planet on uudenlainen 3D-simulaattoripelihalli, jossa pääset kokemaan virtuaalisia seikkailuita VR-lasien ja liikkuvien simulaattorien parissa. Simulaattoreissa pääset tuntemaan ilmavirran ja sivuluisun ajopeleissä ja saat tietää miltä tuntuisi lentää rakettirepulla kaupungin kattojen yllä.

Virtual Planetin simulaattoripelihallista löytyy yhteensä viisi erilaista pelisimulaattoria joissa on yhteensä kymmeniä eri pelejä ja elämyksiä, huikea kuudenhengen 9D-vuoristoratasimulaattori sekä erillinen juhla- ja kokoustila eri tapahtumien järjestämistä varten.

Miten pääsen kokeilemaan?

Poikkea sisään kokeilemaan laitteita ja elämyksiä yksitäisillä laitelipuilla tai osta peliaikaa, jolloin pääset testaamaan ajan puitteissa vaikka kaikkia laitteita. Liput ja peliaika myydään kassalta. Tällä hetkellä niitä ei voi ostaa etukäteen netistä. 

Eri laitteiden yksittäiset elämykset kestävät 5 – 8 minuuttia. Yksittäisiä laitelippuja ei voi varata etukäteen, eli voit poiketa sisään aina aukioloaikojemme puitteissa, mikäli meillä ei ole yksityistilaisuutta. 

Tutustu laitteisiimme alapuolelta

VR RACING

VR Racing on 3D-simulaattori suoraan tulevaisuudesta! Hyppää kilpa-auton kyytiin, pidä tiukasti ratista kiinni äläkä anna vastustajien voittaa! Valittavissa useita eri ratoja ja autoja.

 5,00€ / rata

VR HERO

VR Hero on 3D-simulaattori, jonka VR-lasien ja käsiohjaimien avulla muutut hetkessä zombeja ja pahiksia vastaan taistelevaksi super-sankariksi. Valittavissa kymmeniä eri pelejä ja kokemuksia.

10,00€ / 15 min

VR MOTO

VR Moto on futuristinen 3D-moottoripyöräsimulaattori, joka yhdistettynä VR-laseihin luo ennennäkemättömän ajoelämyksen. Valittavissa kolme eri pelimaailmaa ja useita ratoja.

5,00€ / rata

VR BABY

VR Baby on ilmainen laite perheen pienemmille. VR Babyn valikoimassa on erilaisia pelejä, joista jokainen löytää jotakin omaan makuun!

Ilmainen

VR FAMILY

6-paikkainen multi-D -simulaattori on varustettu huipputason liike-, ääni-, ja videotehosteilla sekä lukuisilla uuden sukupolven fyysisillä efekteillä. Elämyssimulaattori tarjoaa uudenlaisen ja erittäin todentuntuisen elämyksen, jollaista ei ole Suomessa aiemmin koettu.

kertalippu 8,00€
liput 4:lle 25,00€ (norm. 32,00€)
liput 3:lle  20,00€ (norm. 24,00€)
liput 2:lle 15,00€ (norm. 16,00€)

VR EXTREME CHALLENGER

VR Extreme Challenger on 9D VR -simulaattori, jossa nautit VR-kokemuksista liikkuvalla alustalla. Valittavissa on useita eri pelejä ja kokemuksia. 

8,00€ / kertalippu