TUO TIIMISI TUTUSTUMAAN SIMULAATTOREIHIN

Vietä yritystilaisuus Virtual Planetissa

Yritystilaisuuksissa koko alue on varattu vain teidän käyttöön eikä alueella ole muita asiakkaita. Käytössänne on kuusi erilaista liikkuvaa 3D-simulaattorilaitetta ja kokoustila esityslaitteistoineen sekä osaava ja kokenut henkilökuntamme, joka auttaa ja neuvoo teitä elämysten kanssa.

Elämyksiä ja leikkimielisiä kisoja

Kuka on teidän tiimin kovin ratinkääntäjä? Kuka ohjaa rakettirekeä tarkiten? Virtual Planetin liikkuvissa simulaattoreista viihtyvät kaikki. 

Simulattoreissa pääsette hyppäämään superauton rattiin, kokeilemaan virtuaalikeilailua tai nousemaan vuoristoratavaunun kyytiin virtuaalimatkalle tutkimaan Grand Canyonin salaisuuksia.

Kymmenet eri pelit ja elämykset takaavat sen, että kaikille löytyy varmasti tekemistä!

Kokoustilat käytössänne

Tilamme taipuvat moniin eri tilaisuuksiin. Simulaattoreiden lisäksi keskuksessamme on kokouksiin soveltuva tila esityslaitteistoineen jossa on istumapaikat noin kymmenelle hengelle. Tykypäivien ja tiimipalavereiden lisäksi meillä voi järjestää myös erilaisia asiakastilaisuuksia. 

Yrityistilaisuuksiin sisältyy aina myös tarjoilut valmiiksi katettuna. Halutessanne voitte täydentää tarjoiluita omilla virvokkeilla tai eväillä. Koko keskus on tilaisuuden ajan vain teidän käytössä.

Hinnasto

  • 1h 289,00 €  (Sisältää kaikki laitteet ja kokoustilan esityslaitteineen yksityiskäyttöön, sipsit, karkit, limsan ja veden katettuna 10 hlölle sekä loppusiivouksen)
  • 1.5h 339,00 €  (Sisältää kaikki laitteet ja kokoustilan esityslaitteineen yksityiskäyttöön, sipsit, karkit, limsan ja veden katettuna 10 hlölle sekä loppusiivouksen)
  • 2h 379,00 € (Sisältää kaikki laitteet ja kokoustilan esityslaitteineen yksityiskäyttöön, sipsit, karkit, limsan ja veden katettuna 10 hlölle sekä loppusiivouksen)
  • Lisäaika 30 min. 59 €

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja täyttämällä alla oleva lomake. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.